Service- og verkstedsprogram

Service og verksted

Les mer og book din avtale

Deutz-Fahr, Zetor, Iseki og Krone

Vi har erfarne og dyktige landbruksmekanikere som bistår deg med feilsøking, reparasjon og service av ditt redskap eller kjøretøy.
Som HCP-forhandler drar vi nytte av et sentralt og moderne lager med over 50.000 reservedeler, samt en profesjonell logistikkavdeling som håndterer mottagelse og forsendelse av både reservedeler og maskiner.

Case og New Holland

Vi har sikret oss dele- og diagnosetilgang på CNH-produkter. I kombinasjon med at mange av våre ansatte har lang erfaring fra gamle A-K maskiner, gjør dette at vi kan levere et fullverdig verksted- og serviceprogram for New Holland og Case i hele tidligere Nord-Trøndelag og på Fosen.

Eu-kontroll

Vi er sertifisert til å ta Eu-kontroll på hurtiggående traktorer både i Bjugn og på Steinkjer. Dette kan gjøres både på våre verskteder og ut til deg som kunde. Ta kontakt med oss for å bestille time!

Service der du er

Vi har døgnåpen vakttelefon med base i både Bjugn og Steinkjer. Dette gjør at vi kan rykke ut og nå deg der du er innen kort tid.

Erfaring og
lidenskap

Vi er stolte over å ha så erfarne og flotte verkstedfolk, med en årrekke erfaring med mange forskjellige merker. 

Motiverte medarbeidere i samsvar med jevn kursing gjør at vi virkelig står inne for vår verkstedsprogram!

FAQ

Vi utfører arbeid på alle merker og har original diagnose til: Deutz-Fahr, Zetor, Iseki, Case, New Holland og Massey Ferguson, Multione, Weidemann Can-Am og Sea-Doo

Kontakt oss på telefon: 400 01 170, mail: verksted@ritro.no eller bruk kontaktskjemaet på siden.