Finn din nye snøfres!

Vi fører et stort utvalg snøfresere fra Husqvarna, Ariens og Toro.

Utvalgte modeller

Ariens er markedsleder av totrinns snøfresere i verden. De har gjort oss fortjent til, og lever opp til «The King of Snow» ved å kontinuerlig utvikle deres produkter. Med over 4 millioner solgte snøfresere siden 1960 er det tusenvis av familier som er trafat til våre snøfresere, og lojaliteten til Ariens går fra generasjon til generasjon 

Med snøfresene fra Husqvarna får du alle ytelsesnivåene du trenger. De har et totrinnssystem som gjør det mulig å kjøre gjennom dyp og tung snø. Snøfreserne er svært enkle å manøvrere og har servostyring med praktisk utløserkontroll, slik at du kan styre hjulene hver for seg.

De har også skarpe LED-frontlykter, slik at du kan arbeide fra tidlig om morgenen til sent på kvelden. 

Toro har alt du trenger for selv de tøffeste vinterfoholdene. Fra profesjonelle koster til to-trinns snøfreser, Toros snøutstyr er tilgjengelig i enhver variant du trenger for å gjøre snøarbeidet lettere. 

Spør oss om Lease Plus – en problemfri serviceløsning for Husqvarna-produkter

Tilgang til de nyeste innovasjonene fra Husqvarnas serie for hage- og plenpleie har aldri vært så enkelt.

Kontakt oss for å finne en snøfres som passer for deg

Cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres. Les vår personvernerklæring her.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Les vår personvernerklæring her.