Varmepumper

En luft/luft varmepumpe trekker varmeenergi fra uteluften og leverer lun og behagelig varme til boligen din.

Varmepumpen består av en utedel og en innedel. Utedelen utnytter energi fra uteluften og øker temperaturen for oppvarmingsformål ved hjelp av en kompresjons- og ekspansjonsprosess. En moderne varmepumpe leverer høy varmekapasitet under alle forhold, også når det er skikkelig kaldt ute!

Optimised heating 4+

Med målsetting om å knuse vinterkulda, ble utvikling og testing av Optimised Heating 4+ gjennomført i Norden. Denne serien leverer overlegen og stabil varmekapasitet gjennom hele kuldeperioden og fabrikktestet ned til -25°C. Den unike 3-lags fritthengende coilen sikrer høy effektivitet og mye raskere avriming. Utedelens utforming gir raskere avriming og sikrer at is ikke bygger seg opp i utedelen, og at man unngår unødvendig vibrasjon og støy fra utedelen. Varmekabel er derfor ikke nødvendig.
Stylish II
Stilren varmepumpe som passer et hvert interiør!
Synergi 3
Knuser vinterkulda!
Moskus 3
Skreddersydd for det kalde norske klimaet!
Gulvmodell
En enda råere og kraftigere gulvmodell enn forgjengeren!

Komfortserien

Behovet for kjøling vokser hvert eneste år. Dette skyldes i stor grad tettere hus med flere vindusflater enn tradisjonelle hus. Daikin sin komfortserie er utviklet med fokus på nye boliger der hovedfokus er kjøling. Komfortserien benytter R-32 som er et mer miljøvennlig kuldemedie.
Comfora
En stilren innedel som kan monteres tilnærmet fullstendig i flukt med taket!
Ururu Sarara
Tilfører friskluft og befukter/avfukter luften!
Emura 3
En stilren innedel som kan monteres tilnærmet fullstendig i flukt med taket!
Takkassett
En stilren innedel som kan monteres tilnærmet fullstendig i flukt med taket!
Multi
Daikin Multi gir deg en mulighet for opptil 5 innedeler på en utedel!

Vi har lang erfaring innen salg, montering og service av varmepumper, og har montering for flere av de store kjedene i Norge.

Cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres. Les vår personvernerklæring her.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Les vår personvernerklæring her.