Vinterlagring av Automower®

Gi robotklipperen god service hos en av Husqvarnas forhandlere før den legges vekk for vinteren. De vil lagre den og sørge for at den er ladet opp og klar når den nye sesongen er her.

Denne siden inneholder

Gi Husqvarna Automower® et vinteropphold med alt inkludert

Et vinteropphold med alt inkludert

En robotklipper er avansert maskineri som brukes i fuktige og ofte skitne miljøer. Når Automower® får jevnlig service, får den ikke bare lengre levetid, men uforutsette utgifter vil også bli lavere.

Årlig service omfatter

  • oppdatering til nyeste programvare
  • elektronisk feilsøking (autotest)
  • rengjøring/vask
  • utskifting av kniver
  • test av batterifunksjon (autotest)
  • batterilading
  • test av sikkerhetsfunksjoner
  • kontroll av virkemåte

Etter service vil du motta en detaljert rapport med sjekkliste for utført vedlikehold.

Automower®-hotell

Når du leverer inn robotklipperen for årlige service, kan du også la oss oppbevare den over vinteren. Da kan du bare hente den på våren når du trenger den, ferdig rengjort og klar for nok en sesong med gressklipping. Dette sparer plass i garasjen, og du kan hende den, eller få den levert, akkurat når du trenger den.

Husqvarna Automower® oppbevares i et tørt og oppvarmet miljø i hotellet, noe som er optimalt for å unngå rust. Dette sikrer at robotklipperen får lengst mulig levetid.

Generelt gjelder:

Hvis du vil oppbevare Automower® selv, anbefaler vi at du først sender den på service hos en av Husqvarnas forhandlere. Det er også viktig at du oppbevarer den på et tørt sted med temperatur over frysepunktet. Skitne robotklippere som oppbevares i kalde og fuktige miljøer vil ha en vesentlig kortere levetid. Vi anbefaler på det sterkeste at du også oppbevarer ladestasjonen innendørs over vinteren.

Cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres. Les vår personvernerklæring her.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Les vår personvernerklæring her.